Het proces van Codelogix

Stap voor stap naar succesvolle software

one

Eisenanalyse en -specificatie

In deze fase worden de vereisten van de software verzameld. Dit omvat het begrijpen van de behoeften van de gebruikers, het identificeren van functies en functionaliteiten die de software moet hebben, en het vaststellen van de gebruikersvereisten.

two

Systeemontwerp

Hier wordt een overzicht gemaakt van hoe de software zal functioneren. Het omvat het ontwerpen van de architectuur van de software, het verdelen van het systeem in modules, en het specificeren van de interacties tussen deze modules. Dit omvat ook het ontwerp van de gebruikersinterface en de databasestructuur.

three

Implementatie (Programmering)

In deze fase wordt daadwerkelijk code geschreven. Programmeurs schrijven de code volgens de ontwerpspecificaties en de gekozen programmeertaal. Deze fase omvat het vertalen van het ontwerp naar uitvoerbare code.

four

Testen

Nadat de code is geschreven, wordt deze uitgebreid getest om ervoor te zorgen dat de software correct werkt en voldoet aan de gestelde eisen. Dit omvat het identificeren en verhelpen van fouten (bugs) en het valideren van de functionaliteit van de software.

five

Optimalisatie & lancering

Zodra de software is getest en goedgekeurd, wordt deze geïmplementeerd in een operationele omgeving. Dit kan een testomgeving of een productieomgeving zijn, afhankelijk van de ontwikkelingsmethode.

six

Onderhoud

Na de implementatie vereist software vaak voortdurende updates en onderhoud. Dit kan variëren van het verhelpen van bugs tot het toevoegen van nieuwe functies op basis van gebruikersfeedback en veranderende behoeften.

Maak uw project bespreekbaar met ons!

Laat je gegevens achter en wij plannen een vrijblijvend adviesgesprek in!

Uw aanvraag is binnen!

Wij zullen z.s.m. contact met u opnemen om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen indien u vragen en/of opmerkingen heeft.